Linkbuilding

Få stærke links til din hjemmeside

Linkbuilding er et vigtigt redskab, når det kommer til SEO. Det gør din hjemmeside synlig på Google og andre søgemaskiner, fordi du får links fra hjemmesider med høj autoritet. Jeg kan hjælpe dig med at skaffe stærke links på abonnementsbasis.
Start med linkbuilding hos Tobias Elleholm

Linkpakker

Herunder kan du få et overblik over mine linkpakker. Hvis du har spørgsmål, eller et unikt behov, så kontakt mig på min kontaktside.
Standard Plan
5 stærke links
Jeg skriver artikler
450 ord pr. artikel

2995 kr.

Pr. måned
Premium Plan
10 stærke links
Jeg skriver artikler
600 ord pr. artikel

4995 kr.

Pr. måned
Eksklusiv Plan
15 stærke links
Jeg skriver artikler
750 ord pr. artikel

7495 kr.

Pr. måned

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding handler om at skaffe relevante links til din hjemmeside. Det gør din hjemmeside synlig på Google og andre søgemaskiner, fordi du får links fra hjemmesider med høj autoritet. Linkbuilding kan øge dine chancer for at få bedre rangeringer på Google. Jo flere stærke links med autoritet, der peger ind på din side, desto bedre. Linkbuilding er derfor en vigtig del af SEO.

Hvordan skaffer man relevante links til sin hjemmeside?

Det gør man ved at finde relevante hjemmesider for sin branche. Man kontakter relevante hjemmesider og spørger om de vil linke til ens hjemmeside. Det kan være en god idé at have noget at byde ind med, f.eks. gæsteartikler eller andet relevant content, som de kan drage nytte af.

Jeg har selv stor erfaring med at skaffe relevante links til hjemmesider på abonnementsbasis. Kontakt mig i dag, så vi kan tage en snak om dine behov og muligheder.

Hvad er et stærkt link?

En stærk link er en link fra en hjemmeside med høj autoritet. Autoriteten afhænger af flere ting, f.eks. alderen på domænet, indholdet på siden, antallet af besøgende og kvaliteten af de links der allerede peger ind på siden. Jo flere stærke links en hjemmeside har, jo bedre bliver Google-rangeringer som udgangspunkt.

Hvordan ved man, om en hjemmeside har høj autoritet?

Det kan man finde ud af ved at bruge et link analyse-værktøj som f.eks. Moz Link Explorer eller Ahrefs. Link analyse-værktøjerne viser dig autoriteten på de enkelte hjemmesider med en score fra 0-100. Hjemmesider med en autoritet på over 50 er typisk stærke hjemmesider. Der findes ikke mange danske hjemmesider med en autoritet på over 80. Dette skyldes, at Danmark er et lille land, og at der ikke er lige så mange søgninger på Google, som der er i f.eks. USA eller England.
© Alle rettigheder forbeholdes | Copenti ApS | CVR-nr. 42267937
crossmenu